Fastan vara ultimata intentioner, sa attraherar vi partner

Fastan vara ultimata intentioner, sa attraherar vi partner

Atskilliga itu mina klienter age komplicerat att kora partner, arbete, livsstil skada for allting kan do ick utse sig sjalva. Dom lever postumt normer skapade inom media, som promotar en slags idealtillstand saso befinner sig omojligt att klara av eftersom det inte inneha nagot tillsammans det verkliga livet att gora.

Simon Sinek, brittisk forfattarinna, marknadsforingskonsult samt antropolog, astadkommer ett traffande tolknin bruten millenniegenerationen, det vill knysta de saso befinner si fodda samt framat. Han avse att massa inom millenniegenerationen ager fatt hora utav tryt paron (uppsyn slaktle) att dom ar fantastiska sam kan fa allting do vill innehava i livet. Nar dom darefter blir vuxna moter dom en realitet darbort do ej befinner si speciella och ick kan ringa det dom vill tillverka, bara for att dom vill det. De doljer sin daliga sjalvkansla bakanfo en mask av kurage och sjalvsakerhet sam do satter forskonande filter villi don inom sociala medier odl att livet framstar briljant. Det befinner si dito dopaminrusch saso hane far nar karl roker, dricker, tar narkotik och lira parti. Samhallet ager restriktioner nar det galler narkotika samt parti men ick kring smartphones.

Det befinner si strongt beroendeframkallande

Detta uppforande leder till att millenniegenerationen tillats tufft att alstra meningsfulla relationer. Nar de kanner sig ensamma vander dom sig ick at nagon indivi inte me mo nago manick. Dom kan racka tio sms mot vanner sam mar battre nar dom tillats genmale. Emedan tillats de snabb lindring (dopamin). Men i forlangningen leder det ha beteende till missmo. Millenniegenerationen inneha svar att behandla anspanning, ar otaliga sam vill innehava snabb valbeha. Saledes tillats do marigt att patraffa ingaende fortjusning och varaktiga relationer. Relationer samt lyckad yrkesutvecklin ar langsamma processer. De behover instruera sig talamod, karlek at livet sam att bygga op sin sjalvkansla. Allt det ha tar tidrymd.

Simon Sinek avser att det behovs finemang befa saso hjalper dessa unga personer med lyssnande, konflikthantering sam samfardsel. Som tillat dom att fatta att karlek, frandskap samt skont syssla kraver nago pafrestning, samt att beloningen befinner si hurda herre mar mirakel resans passag.

Saken dar amerikanska psykologen Sherry Turkle skriver inom kissbrides.com besГ¶k den hГ¤r sidan sin bok i retur mot samtalet att dom ”identitetsskapande tekniker” saso slagit via i vart forhallande mot vara smartphones skadar var formaga att prata. Otaliga fran oss kanner numera bavan spann tanken villig att ansprakslos op manniskor ehuru man upplever att hane tappar kontrollen inom ett rostsamtal och darmed tvungen hitta pa villi en angestskapande forstandig. Turkle anser att darfor at odla medlidande odl kravs det en potential att kunna existera allen, att aga overblivna ogonblick i vara leva. Skad radslan for sadana ”tomma” stund gor att manga av oss kastar sig kvar sociala medier for att undkomma uppfatta denna tomhet.

Saken dar mediala kulturen inneha likasa bildat orealistiska forvantningar pa parrelationen. Vi antaga att vi oupphorligen maste kanna oss passionerat kar, eljes ar det nagot mankemang villig relationen. Skada att bli in lov befinner sig en regressivt befogenhet. Det stav oss genast i retur till vart ”hungriga” karnpunkt, till var ”hunger” postumt avsikt, sakerhet sam njutning. Saken da sexuella bindningen vi sakna postum, upplosandet av allihopa granser samt tillstandet bruten forening, paminner om anknytningen barnet i basta nedgang har tillsammans sin primara vardgivare.

De tillats ett dopaminrusch nar do tillat e sms eller likes

saso brist dit fallenhet att framfora oss det vi behover sasom vara vardgivare haft. Nar vi laker vart ”hungriga” karnpunkt a tillstandet av invarte armod sam avbrack kommer vi ej langre att dras mo partner som sarar oss villi synonym taktik saso vi blev sarade inom barndomen, utan vi kommer att dras mot folk som ager fallenhet att atnjuta oss att kanna oss mer alskling. Det utspelar mer forsavit att ni personligen astadkommer dig redo forut karleken, an att koncentrera de villig att hitta ett indivi saso befinner si beredd forut dej.

Leave a Reply