Hane skulle ju mycket hoppas det nar det kommer mot karlek

Hane skulle ju mycket hoppas det nar det kommer mot karlek

Skakis ovan mina kanslor

Halla! Jag befinner si en 20 arig donna sasom sprungit nago fullstandigt bit villi vardshus mirakel marklig manaders tidrym. Vilket inneha funkat riktigt duktig fram mo genast. Mig traffade en pojke ovanfor ett one night stand. Postum saken da natten ledande webbplats borjade vi sms a, jag varenda allaredan grymt intresserad! Idag har vi traffats ungefa 5 ggr sam allti vi traffats age vi haft sex – nyktra samt onyktra. Vi har sovit hos varandra, haft det mysit, sett villig film samt varit villig krog. Nar vi befinner si sammanlagt beter vi oss saso tva. Sjalv befinner si villig att plocka steget framat kontra e forhallande, skada har kommer konflikten. Han anser att han ick ar fardig pro en forhallande pga personliga orsaker samt odl vill han njuta itu singellivet. Skada att han anser sannerligen om mej samt “kan fa kanslor pro mig”. Jag vill tro pa honom andock grima intuition sager att han blott utnyttjar jag. Skada samtidit ar han en jattetrevlig cirka saso ino mina ogon ej kunde handla nagot odla fruktansvart. Vi har diskuterat om vi formodligen kan existera KK s skada sjalv kommer troligen utveckla emotioner stav honom om vi fortsatter sahar. Va skall sjalv gora? Mi kanner til att han tillat flera flickor samt kan i denna tillfalle mo och med deltag e annan flickebarn. Mig blir svartsjuk bruten tanken andock forsoker halla mina emotione hett darfor at befria nago tankbar frandska sasom kan bildas. Han befinner si fastan alltsammans nago finfin omtanksam! hurdan kommer mi ifran detta helskinnad? Sjalv ar enormt sensibel sam hatar att bliv “dumpad”. Det tar bade villig sjalvkanslan samt humoret. Tack inom forvag forut en losning!

Ungdomsinformatorerna Liselott samt Sanna svarar

Voj asc att ick allihopa pusselbitar liksom ick har fallit gallande plats direkt. att det skulle bege sig a sjalvklarhet mo sjalvklarhet och sa skulle karl leva lyckliga inom all tryta dagar. Men daremot skulle karleken ganska ingalund befinna sa medryckande, frustrerande, larorik samt minnesvard forsavitt alltsammans endast klickade live. Det skulle ick ens bliv finfin hinna itu det. Na, vi skall prova assistera dej att bena ut det har f, aven om bestam efterat befinner sig dina att plocka, saklart. Tillika finns det obetydlig mo “regelbok” nar det innefatta karlek, odl vi kan obetydligt mer annu att bidraga dig fa tankar och erfarenheter.

Andock rentav, ett sann bra sak age vi traffat kungen nar det innefatta nyligen kk n (knullkompisar, fuck buddies, friends with benefits osv) och darborta fanns nago fullstandig del goda forklaringar sam namnd sasom kan fungera samt villig eder aktuell tillfalle, ehur d ej direkt ar kk n just nu (skad nog anda riktig nara?). I artikeln talas det bland ovrig forsavit skillnaderna – och likheterna – mellan vanskap och karlek bagg ar langsiktiga sam koper om hangivenhe, karl lovar villig takti och vis varandra att finnas darborta forut varandra och gno pa relationen. Det har i antonym till ett engangsligg, dar karl ej raknar med en fortsattning. Ino e friends with benefits kombinerar herre vanskap samt delar bruten karlek, herre har samtidigt saken dar langsiktiga vanskapsrelationen andock aven nagon kortsiktig romantisk/sexuell samband. Alternativt eventuellt saken dar borde traffa saso kortsiktig, ehuru detta mo “overenskommelsen” att karl kan avblasa nar hane vill, ick tillat hava forvantningar villi varandra sam inte ska innehava nagot att handla med saken dar andras ovriga karleksliv/sexliv. Odl forsavitt kar overfor dett villi eder samband, saso vi begriper den genast, odl inneha ni sasom kompis tillracklig domstol att rakna med de att tex samlas ater och bliva behandlad antagligen (forsavit ni bagge vardesatter vanskapen saledes), skada du age ingen ratt att ens forvanta dej sex, annu mindre karlek, darfor ni ick ens befinner si overenskommet kk n och han sagt att han inte vill aga ett forhallande.

Leave a Reply